KUZINHA DA CELESTE

Celeste Duarte is moeder, oma en een geweldige kokkin. Haar passie en liefde voor eten is terug te vinden in haar heerlijke gerechten en hapjes die zij dagelijks klaar maakt voor haar bezoekers.


De Kaapverdiaanse keuken is echter nog vrij onbekend in Nederland. Wij willen hierin een verschil maken door mensen kennis te laten maken met de gerechten van de Kaapverdische eilanden. Onze keuken is een mix van vooral Afrikaanse en Portugese invloeden. De Portugese invloed is vooral terug te vinden in de toetjes zoals Pastel de Nata en Balcahau da nata. Het nationale en meest populaire gerecht is Cachupa. Het is een goed gevulde stoofschotel van bonen, mais, diverse groente, cassave en vlees/vis.


Mathenesserweg 74A, 3026 HE Rotterdam

Bekijk de mogelijkheden op Instagram

CAFÉ PATRICE
Een gezellig, ouderwets  eetcafè in het centrum van Rotterdam waar je heerlijk kunt eten.
Specialiteit van het huis is Cozido a Portuguesa, Polvo, catchupa, Bitoque, Petiscos en meer... Heb jij ook al trek?


Reserveren: 010 4762803 of bezoek hen op facebook.

Adres: Nieuwe Binnenweg 218A, 3021GM Rotterdam


Openingstijden:

Maandag t/m donderdag van 11:00 tot 01:00
Vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 02:00
Zondag van 09:00 tot 01:00

GARCIA EVENTS

Garcia Events is een jong en dynamisch bedrijf in Rotterdam dat evenementen, decoratie en catering voor elke gewenste situatie verzorgt. Garcia Events levert een totaalpakket. Ze bedenken, organiseren en verzorgen alle aspecten die uw gelegenheid of party tot een onvergetelijk hoogtepunt brengen. 


Bent u opzoek naar een professioneel bedrijf die uw catering kan verzorgen? Stop dan met zoeken. Wij leggen graag uit waarom u zou moeten kiezen voor Garcia Events. Garcia Events is onderscheidend, flexibel en levert maatwerk. Vanuit een visie om van het leven te genieten en om van iedere party of gelegenheid een feestje te maken biedt Garcia Events precies dat wat nodig is. Een overheerlijk buffet, broodjes en/of hapjes zijn de specialiteiten van Garcia Events. Ieder evenement is anders, daarom denken wij graag mee met wat de mogelijkheden zijn voor uw evenement. Garcia Events levert zowel aan particuliere als zakelijke klanten. Bekijk hier de website