Restaurant Palop


Op de hoek van de Mathenesserdijk en de Groot Visserijstraat, met uitzicht op de Schie en Mathenesserbrug, tref je dit fijne restaurant eethuis. 

De naam Palop is een verzamelnaam voor Portugees sprekende Afrikaanse landen. Je kunt hier terecht voor gerechten uit de veelzijdige Afrikaans-Portugese keuken. Dat kan een broodje of panini zijn, maar ook een uitgebreid gangenmenu. Op het terras, dat op de hoek gelegen is, vind je vast een plekje in de zon.


Mathenesserdijk 275A, 3026 GA Rotterdam

Bekijk de mogelijkheden op 


CAFÉ PATRICE
Een gezellig, ouderwets  eetcafè in het centrum van Rotterdam waar je heerlijk kunt eten.
Specialiteit van het huis is Cozido a Portuguesa, Polvo, catchupa, Bitoque, Petiscos en meer... Heb jij ook al trek?


Reserveren: 010 4762803 of bezoek hen op facebook.

Adres: Nieuwe Binnenweg 218A, 3021GM Rotterdam


Openingstijden:

Maandag t/m donderdag van 11:00 tot 01:00
Vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 02:00
Zondag van 09:00 tot 01:00

GARCIA EVENTS

Garcia Events is een jong en dynamisch bedrijf in Rotterdam dat evenementen, decoratie en catering voor elke gewenste situatie verzorgt. Garcia Events levert een totaalpakket. Ze bedenken, organiseren en verzorgen alle aspecten die uw gelegenheid of party tot een onvergetelijk hoogtepunt brengen. 


Bent u opzoek naar een professioneel bedrijf die uw catering kan verzorgen? Stop dan met zoeken. Wij leggen graag uit waarom u zou moeten kiezen voor Garcia Events. Garcia Events is onderscheidend, flexibel en levert maatwerk. Vanuit een visie om van het leven te genieten en om van iedere party of gelegenheid een feestje te maken biedt Garcia Events precies dat wat nodig is. Een overheerlijk buffet, broodjes en/of hapjes zijn de specialiteiten van Garcia Events. Ieder evenement is anders, daarom denken wij graag mee met wat de mogelijkheden zijn voor uw evenement. Garcia Events levert zowel aan particuliere als zakelijke klanten. Bekijk hier de website