SANTA LUZIA


ENG

Santa Luzia is an island in the geographical region of Ilhas de Barlavento in Cape Verde and is located between São Nicolau and São Vicente. The surface of the island is 35 km².


Because Santa Luzia is uninhabited, it is generally only suitable for a special day trip. It is the perfect island for true nature lovers. Because of this, Santa Luzia is also seen as an attraction. It is the ideal place for fishermen, but also for bird watchers and biologists. It is also interesting to climb the Monte Grande mountain from 395 meters high.


NL

Santa Luzia is een eiland in de geografische regio Ilhas de Barlavento in Kaapverdië en is gelegen tussen São Nicolau en São Vicente. De oppervlakte van het eiland is 35 km². 


Omdat Santa Luzia onbewoond is, is het over het algemeen alleen geschikt voor een bijzondere dagtocht. Het is het perfecte eiland voor de echte natuurliefhebbers. Hierdoor wordt Santa Luzia ook wel als bezienswaardigheid gezien. Het is de ideale plek voor vissers, maar ook voor vogelspotters en biologen. Ook is het interessant om de Monte Grande berg te beklimmen van 395 meter hoog.

Support the locals to Santa Luzia